Лидерът на Черно море Георги Илиев пропуска мача със Славия от 21-вия кръг на Първа лига, съобщава “VarnaUtre”. Опитният халф на “моряците” е с проблеми в глезена и не тренира през седмицата. На Илиев му е предписано лечение с физиотерапия, като е много вероятно да пропусне и следващия двубой на “зелено-белите” с Берое в Каварна. 

Неговото място в групата за двубоя с “белите” ще заеме Даниел Георгиев, който се завръща в състава след наказание за натрупани картони. Николай Минков пък заема мястото на Румен Касабов. Аут за мача са Михаил Венков и Пламен Николов, които тренират индивидуално. Утре рано сутринта Черно море ще пътува за София, а в неделя от 12:30 часа излиза срещу Славия на стадион “Васил Левски”.

Групата на Черно море: Войтех Шром, Емил Михайлов, Мартин Костадинов, Стефан Станчев, Даниел Георгиев, Онджей Сукуп, Николай Минков, Илиан Илиев, Валентин Йосков, Филип Хлупик, Тодор Паланков, Александър Цветков, Иван Коконов, Пируло, Борислав Балджийски, Бакари, Марек Кузма, Траян Траянов.