Треньорът на Черно море Георги Иванов-Гонзо бе видимо доволен и щастлив след победното 3:1 над Нефтохимик в Бургас.
„Доволен съм от победата.

"Първото полувреме не успяхме да създадем опасности и напрежение пред вратата им, но след гола на Кузма те се отвориха и имахме още шансове. Стана един мъжки мач, двата тима играха доста агресивно. Който успееше да вкара първи, имаше по-големи шансове за победата“, заяви Гонзо.

„На Нефтохимик им трябваше задължителна победа за оцеляването, ние си имахме други цели. Не съм се съмнявал, че ще сме в първата шестица. Проблемите дойдоха в началото на полусезона заради контузиите. След като всички се оправиха, имаме доста добър потенциал да се борим за нещо по-сериозно.“

„Изключително доволен съм от футболистите, които са в отбора. Миналата година всички ги бяха отписали след дългата серия без победа, сега почти същите печелят. Тактически доста добре се научиха да играят в защита."

"Нашият отбор е силен като колектив. Имаме лидер като Георги Илиев и когато той е вътре, играта ни е друга. Трябва да бъда доволен от всички момчета, защото те дават максимума, за е Черно море на това място.“

„Мачовете срещу Левски, когато съм бил в Черно море, винаги са били специални, но ще гоним победата. Левски е добър отбор, с който ще опитаме да се надиграваме, като ще играем за трите точки“, завърши Гонзо.