Черно море по всяка вероятност ще има нов треньор днес. От ръководството разкриха пред „Меридиан Мач", че вчера е имало дълга среща по темата. Според информациите от варненския клуб вече са пратили оферта на специалист, като сега се чака неговият отговор. 

В медиите се спрягат доста имена, като най-често споменаваните са на Илиан Илиев и Стойчо Стоев. Ако първият се навие да поеме Черно море и бъде предпочетен от ръководството, то рокадата е много вероятно да стане след мача с Левски, тъй като Илиан все пак води Верея и преди време призна, че има уговорка за едноседмично предизвестие пред боса Галин Михайлов. 

Възможно е, разбира се, да има и по-бърза развръзка. Стоев пък също е възможен вариант, но той нееднократно подчерта, че вече е отклонил доста оферти от България и продължава да чака работа в чужбина, след като преди година и половина напусна Левски, което прави Илиев големия фаворит, още повече, че от Черно море подчертаха желанието си да вземат свързан с историята на клуба човек. „Моряците" вече пети пореден мач са без победа. 

След обнадеждаващия старт в началото на първенството и временната лидерска позиция, неочакваната загуба от Септември във Варна с 1:4 оказа катастрофално въздействие. Най-опитният в състава на домакините и символ на „моряците" от последното десетилетие Георги Илиев също изрази своето разочарование от моментното състояние на отбора. Капитанът изрази увереност, че тимът разполага с достатъчно опитни футболисти.