Треньорът на Черно море Емануел Луканов определи група от 17 футболисти за гостуването на Витоша /Бистрица/ в мач от 14-ия кръг на Първа професионална лига. От състава на "моряците" отпадат наказаният за един мач Илиас Хасани, Стефан Станчев и Георги Божилов. Станчев е с болежки от мача с Локомотив /Пловдив/, докато Божилов започна тренировки тази седмица и не е готов за игра, съобщиха от клуба.

В групата се завръща Мартин Костадинов, който пропусна гостуването на Локомотив /Пловдив/ заради вирус. В групата на Черно море за гостуването са Емил Михайлов, Иван Дюлгеров, Ондрей Сукуп, Георги Илиев, Александър Цветков, Мартин Костадинов, Амаду Сукуна, Александър Александров, Ертан Томбак, Емил Янчев, Антон Огнянов, Орлин Старокин, Атанас Зехиров, Марек Кузма, Илия Миланов, Мариян Огнянов и Николай Минков.

Отборът на Черно море днес проведе последната си тренировка във Варна на стадион "Младост". Преди заниманието тимът имаше видео разбор. Утре рано сутринта отборът ще отпътува за София, а следобед ще проведе последната си тренировка преди мача с Витоша на базата в село Герман. Двубоят между Черно море и Витоша е в петък от 16.30 часа в Бистрица.