Нападателят на Черно море Марек Кузма със сигурност ще пропусне срещата на отбора си с Верея в неделя, съобщиха от клуба. По време на заниманието вчера футболистът е усетил болки в областта на коляното. По предварителни прогнози нападателят е с разтежение на сухожилието над коляното, но за да станат ясни точно какви са параметрите на травмата, ще мине ядрено-магнитен резонанс.

Георги Божилов пък ще претърпи операция. Проблемите на Божилов в глезена се оказаха по-сериозни и за отстраняването им е необходима хирургична интервенция. Треньорът на Черно море Емануел Луканов ще прибегне към услугите на играчи от школата на Черно море, за да запълни групата за двубоя с Верея. О клуба припомнят, че Витиня, Цветелин Чунчуков, Евгений Боровик и Мартин Костадинов са трайно контузени и са аут от терените до края на годината, а младият нападател Мартин Минчев е с разтежение.

С националния отбор U19 пък са Ертан Томбак и Иван Дюлгеров, но Дюлгеров ще е на линия за неделя. Срещата от 15-тия кръг на Първа професионална лига между Черно море и Верея е в неделя от 15.30 часа на стадион "Тича".