Един от собствениците на ЦСКА Димитър Борисов се срещна днес с фенове на "армейците" на стадион "Българска армия", след което даде пресконференция за медиите.

„ЦСКА никога не може да има нулева година, абсолютно никога. Винаги се борим до край за каквото и да е. Не сме играли достатъчно мачове, за да коментирам детайлно селекцията. Още е рано да се дават оценки".

"Гьоре Йовановски си остава треньор на ЦСКА, никога не е имало вариант да бъде махнат. Не знам защо се появиха такива информации, това излиза от вас, а не от мен. Обадиха ми се журналисти, още вчера казах, че той няма да бъде сменен” – заяви Борисов.


„За мен обстановката в ЦСКА е спокойна, въпреки че има малко напрежение предвид класирането. Срещнах се с феновете, те имаха определени въпроси, на които им отговорих."

„Не съм забелязал Йовановски и Костадинов да имат различия, мисля, че са в добри отношения. Гьоре има същия картбланш, както и всички останали треньори на ЦСКА в момента".

"Да знаете някой треньор в ЦСКА, който е бил ограничен в нещо? Има големи правомощия. Това е, просто не съм доволен от класирането на ЦСКА в момента”, добави шефът.
„ЦСКА все още има шанс за първото място. Надеждата умира последна”, Борисов.