Христо Стоичков е един от вариантите на "Титан" за треньор на ЦСКА. Най-успелият ни футболист е последната надежда на армейците за спасение.

От "Титан" са поканили късно снощи Христо Стоичков за треньор, след като отборът бе разбит от "Рапид" в Борисовата градина.

Както е известно, след мача феновете обградиха стадиона и крещяха за генерална промяна. Бунтът завърши с побой и арести.

Притиснати, собствениците Димитър Борисов и Иво Иванов обявиха, че се оттеглят от управлението и остават само спонсори на ЦСКА. Двамата започнаха тотална чистка и изгониха спортния директор Емил Костадинов и треньора Гьоре Йовановски.

Снощи пък дадоха цялата власт на Вальо Михов, който ще е президент. Бившият шеф на ПФЛ веднага позвъни на Камата с оферта за треньор от Нова година.

Милен Радуканов ще води тима в Перник срещу Миньор утре, после ще се мисли. Според няколко източника обаче Вальо се е наел да убеди стария си приятел Христо Стоичков.

Познати на Камата подсказаха, че подобен вариант е напълно реален с едно условие: да няма никаква работа с компрометираните господа от "Титан".

Възможно е екипът да бъде попълнен от Пламен Марков на позиция спортен директор. Бившият халф и Ицо са в изключително топли отношения.


Резервни варианти за треньор са Ангел Червенков и спецове от чужбина.
Феновете приеха новината със задоволство, но и съмнения, че "Титан" ще се опита да дърпа конците, криейки се зад Михов.