Край на спекулациите, ЦСКА вече ще може да играе на стадион "Българска армия" мачовете си. Това разкри Георги Илиев-Майкъла, който заедно с клубните шефове работеше денонощно за връщането на любимия стадион.

"Лицензът се дава от едно място - Министерството на регионалното развитие и благоустройството. Този за "Българска армия" е с изходящ номер 90-05-636 от 8 април 2011 г. Разписан е лично от министър Росен Плевнелиев", сподели пред "Стандарт" Георги Илиев.

"Благодарим и на него, и на заместниците му. Разбира се, на премиера, на кмета г-жа Йорданка Фандъкова, на хората от строителния контрол, полицията, пожарната. Просто трябва да седнеш и да поговориш с тях. Става въпрос за интелигентни и разбрани хора", добави защитникът на "червения" дриймтийм, екзекутирал "Ливърпул" през 1982 г.


"Сега на дневен ред са двата терена за децата, искам те да се чувстват в свой дом. За срокове няма да говоря, като станат, ще поканя всички журналисти. Тогава може и да ме направят президент", сподели още строителният предприемач.


Той сподели, че Иво Иванов и Димитър Борисов са първите президенти на ЦСКА в новата история, които влагат пари в стадиона.

"Нито предшествениците им, нито бившият собственик на стадиона - Министерството на отбраната, нито настоящият - министерството на спорта, са дали един лев. А иначе искат наеми"

"Питам, защо не ги искаха преди? "Титан" може и да правят други грешки, но трябва да им се признае. Те плащат задължения, трупани от 15 години. Чудовищни комисиони, направо кражби", завърши Георги Илиев.