Изпълнителният директор на ЦСКА Венци Живков обяви, че "червените" ще играят на стадион "Българска армия" през новото първенство.

Изказването дойде по повод спекулациите, че стадионът отново ще остане без лиценз. Според Живков всички необходими документи са внесени навреме въпреки безспирните проблеми със спортното министерство.

Той се пазари вчера цял ден за раздяла с Килиън Шеридън, но не стигна до съгласие с мениджърите на ирландеца. Преговорите продължават днес.


В същото време се разбра, че помощник-треньорът на Милен Радуканов в ЦСКА Светльо Петров най-вероятно ще бъде разузнавачът на „червените” на Градския стадион в Ловеч във вторник.

Той ще гледа на живо мача от Шампионската лига между Литекс и Висла Краков. Петров ще отпраши за Ловеч почти веднага след завръщането на ЦСКА от Холандия във вторник следобeд.

Само няколко дни по-късно е двубоят за Суперкупата на България между ЦСКА и Литекс в Бургас.

През пролетния полусезон щабът на ЦСКА изпъкна с изключително добрата подготовка и разузнаване за предстоящите съперници на „армейците”, като всеки противник бе наблюдаван на живо.