Двубоят от третия кръг на "А" група между Калиакра и ЦСКА навярно няма да се предава по телевизията.

Кметът на Каварна Цонко Цонев заплаши, че няма да допусне камери на стадиона в неделя, ако не получи парите, полагащи му се за осветление. Срещата трябва да се играе в неделя от 20:00 часа.

"Няма да допусна камери на стадиона и Калиакра - ЦСКА ще падне от екран. Сериозно ви говоря, защото вече ми писна. Лицето Валентин Михов ни лъже постоянно. На 6 клуба ни се полагат 300 000 лева за осветление", изригна Цонко.

"Давам му срок в сряда до 17:00 часа да ни даде 50 000 лева. В противен случай никой няма да гледа Калиакра - ЦСКА по телевизията. А и това ще е по-добре за нас. Стадионът ще се пука по шевовете. Дучето вече ми поръча 5000 билета", допълни "Кметъла".

"Искам да се знае, че за проваленото излъчване на мача вина ще носи Михов. Постоянно ни лъже. Така не може да се продължава. Парите за осветление не зависят нито от класиране, нито от брой мачове. Те ни се полагат."

"Имаме големи разходи по провеждането на мачове в късни часове. Искаме си парите. Ще го видим какво ще направи сега. Притиснат е до стената. Срокът да спаси излъчването на мача е в сряда до 17:00 часа."

"Ако не си получим 50-те бона, нека БФС глобява него след това. Никакви компромиси вече. Преставаме да бъдем роби на БФС. Те съществуват благодарение на нас", продължи Цонев.

"Учуден съм от поведението на Венци Стефанов. Много съм разочарован, тъй като пред камерите е силен. Вчера пак направи силно изказване, но искам да го попитам защо на срещата днес не е изразил същото мнение и пред Борислав Михайлов."

"Аман от такива герои като Венци Стефанов, който са силни само пред камерите и журналистите", гневно завърши Цонев.