Лудогорец, а не Левски или Литекс, ще е най-големият съперник на ЦСКА в битката за шампионската титла. Това смята нападателят на червените Спас Делев.

Освен това според него ЦСКА има всички шансове да прати в историята 13-те поредни победи на водения от Стойчо Младенов тим на "червените" през есента на сезон 2002/2003 година.

"Вярвам, че ние можем да подобрим този рекорд. Гледах Левски и Литекс и мисля, че не са кой знае какво, за да не триумфираме с титлата. Трябва обаче да се има едно наум с Лудогорец. Там събраха доста класни играчи, включително минали през ЦСКА, и те са готови да объркат сметките. Този, който ги подценява - греши", заяви Делев пред "Тема Спорт".

"Колективът сега е на едно много високо ниво и няма абсолютно, ама абсолютно нищо общо с преди година. Мисля, че сега и отборът е в пъти по-силен", добави Спас.

"Янис Зику и Жуниор Мораеш са изключителни футболисти и професионалисти. В момента чужденците в ЦСКА наистина са качествени и можем да кажем, че се доближават до прословутата фраза да са с класа по-добри от българите. Оправдават напълно доверието", е мнението на звездата на червените.

Мечтата му е един ден да стане като легендата на българския футбол и Барселона Христо Стоичков.