Босът на Калиакра Цонко Цонев за пореден път нападна остор БФС, след като се обяви против мачовете на своя отбор в понеделник.

"Нямаме никаква печалба от мач в понеделник, никой не ме е питал кога искаме да играем
", изригна Цонко от Каварна.

"Дори след този мач ще сме на загуба. За нас печалбата щеше да е по-голяма, ако мачът беше в събота или неделя, когато хората не са на работа."

"Правят си каквото искат в БФС. Мисля, че отдавна са загубили чувството си за идейност. Глупаво е да ни слагат в един час с ЦСКА", изригна "Кметъла".

"Хората могат спокойно да си гледат ЦСКА, дори да са фенове на Калиакра. Това за мен е невероятно тъпо решение. Даже не невероятно, а възможно най-тъпото, малоумщина.".

"Да ви кажа честно, вече не ми пука, футболният съюз падна толкова ниско. Видяхте за няколко години колко треньори са смениха и докъде стигнаха националният отбор, школите и какви постижения във футбола записахме."

"Така че от такива хора, които доказаха несъстоятелността си, въобще не ми пука и не се притеснявам. Това са гадни и отмъстителни люде, особено един от тях."

"Ще се мъчат да правят дребни мизерии на отбора, както сега мачът да е в понеделник, но това няма никакво значение. Ние ще си продължаваме да играем, пък докъдето стигнем", завърши Цонко.