Шефовете на ЦСКА най-вероятно ще се разделят с Милен Радуканов при издънка днес срещу Черно море. Срещата е от 16.00 ч. на стадион "Тича" във Варна.

Договорът на Маурисио Тромбета вече е готов и само формалност е да бъде подписан. Това на практика означава, че при първа издънка на Радуканов до края на полусезона, той ще бъде освободен от ЦСКА.


Италианският специалист миналата седмица е дал съгласието си за предложените му условия и вече всичко е готово. Собствениците на червените чакат удобния момент, в който да се разделят с Радуканов.

Единственото, което на този етап притеснява Димитър Борисов и Иво Иванов, е реакцията на футболната общественост и феновете на ЦСКА, които заявиха твърда позиция в подкрепа на младия специалист от Видин.


Маурисио Тромбета изведе ЧФР Клуж до историческо участие в групите на Шампионската лига. Болната амбиция на собствениците на ЦСКА е да видят отбора в най-комерсиалния турнир в Европа. На практика едно такова участие би им донесло солидни приходи.


Разпродажбата на играчите остава на заден план, ако червените успеят да засилят Спас Делев в Олимпиакос. Тромбета ще доведе в ЦСКА двама-трима футболисти, за които лично е настоял.