Бившият шеф на ЦСКА Александър Томов обяви, че единствено Бойко Борисов може да издърпа "армейците" от финансовата дупка. Лупи добави още, че няма намерение да се връща в управлението на "червените".

"
Единственият човек, който може да помогне на клуба, е Бойко Борисов и може би хората около него, започна Лупи и отрече, че ще се озове отново на "Българска армия".

"Мисля, че става дума за някаква измислица, за която научих от медиите. Няма нищо подобно. Нито формирам някакъв комитет, нито имам намерение да се връщам на "Армията", сподели Томов пред "Тема Спорт".

"В мачовете с Лудогорец и особено със Славия станаха странни неща. Дай Боже нещата през пролетта да се променят. Не знам и кои футболисти ще останат в отбора".

"Това, което ме притеснява е, че двамата титанаджии трупат лични дългове на гърба на ЦСКА. Прехвърлят ги върху клуба и го използват като щит. А това не е добре, но това е реалното положение на нещата", каза още Томов.


В същото време дошлият на проби в ЦСКА холандец Илиас Хадад тази сутрин премина задължителните медицински тестове.


Бранителят, който доскоро игра в шотландския Сейнт Мирън е от марокански произход и ще бъде тестван по време на лагера на „червените” в Гърция.

Логично, заедно с него бе и завърналият се отново в ЦСКА мароканец Юсеф Секур. Секур бе в София в началото на декември месеца миналата година, като дори взе участие в контролата на „армейците” със Сливнишки герой.


Също тази сутрин на медицински прегледи бе и Коста Янев, който се завръща в ЦСКА по изричното настояване на Драголюб Симонович.

До последно халфът отричаше подобно завръщане, но присъствието му тази сутрин в клиниката, заедно с останалите играчи на ЦСКА потвърди тази новина.