Бившият президент на ЦСКА Александър Томов поиска да отговори на твърденията на единия от собствениците на червените Иво Иванов, че ЦСКА е спечелил делото, което той самият е завел срещу клуба.

“Искам да кажа, че е пълна лъжа казаното вчера от Иво Иванов, че ЦСКА ме е осъдил за 900 хиляди евро. Нито са толкова парите, нито са ме осъдили. Точно обратното, аз ги осъдих за 50 000 лева, не повече. Те ми дължат тези пари", заяви Лупи пред "Тема спорт".

"Има една приказка, не били компютри, а компоти. Точно такъв е случаят. Става дума за подписан от тях договорен ангажимент във връзка с клауза от моя мениджърски договор, която е известна на обществеността".

"Аз имах контракт с предишния собственик Прамод Митал да бъда президент на клуба за срок от 5 години. След смяната на собствеността, трябваше да остана още две години и половина на този пост. Борисов и Иванов искаха да си управляват сами и ми предложиха обезщетение”, каза още бившият шеф на червените.

“Заведох дело срещу тях само за 50 000 лева. Не знам как, но в арбитражния съд са преценили, че трябва да искам тези пари от ЦСКА, а не от тях. Това е абсолютно посегателство върху договореното право. Иванов и Борисов са ответници и те трябва да ми платят компенсацията”, завърши Томов.