Шефът на юридическия отдел на 31-кратния шампион на страната ЦСКА Радостин Василев направи коментар относно казуса със задълженията на клуба.

"Имаме списък с дълговете, в който сме сложили най-важните на първите места. Дължим пари на 1-2 клуба и на 5-6 футболисти. Към агенти нямаме задължения", каза Василев пред вестник "Тема спорт".

"Говорил съм с изпълнителния директор и собствениците. Те са ми гарантирали, че всичко ще бъде покрито. Все пак не аз плащам, а те и трябва да се съобразим с това."

От началото на годината "армейците" покриха дълговете си към държавата, а според думите на Василев, са погасени и задълженията към НАП и НОИ. Основните претенции продължават да са на Черноморец.

"С тях се съдим за ДДС по сделката за Платини. Ние главницата не я оспорваме. Плащаме я, има си срокове, които спазваме. Въобще не са верни твърденията, че сме некоректен платец", допълни Василев.

"Пак ви казвам, Анисе е 100 000 процента наш играч. Ние не сме преговаряли с него, говорили сме само с мениджърката му. Единствената ни претенция към нея беше той да дойде като свободен агент. Това е", завърши Василев.