След като ЦСКА уреди продажбата на Жуниор Мораеш в украинския Металург Донецк, от "Българска Армия" ще извадят на сергията още трима играчи.

Първият спряган за напускане и трансфер в чуждестранен клуб е Иван Бандаловски. Защитникът отдавна иска да играе извън пределите на България и по всяка вероятност ще бъде продаден при първа добра оферта.

Твърде възможно и друг наш национал да го последва в чужбина - Борис Галчев, за когото се говори, че е в лоши отношения със Стойчо Младенов.

Третият в списъка на ръководството на ЦСКА е Нджонго Додинг Присо. Камерунецът дойде при червените през зимата, но заплатата му е голямо бреме за клуба и при съкращенията в бюджета, които бяха обявени преди няколко седмици, той също може да бъде продаден.

От ЦСКА обявиха, че имат набелязани футболисти, които да заместят Жуниор Мораеш. Това бе съобщено от пресаташето на клуба Иван Ченчев.

Сред спряганите имена са Гуидо Ди Вани и Йонатан Дел Вайе. Ченчев обяви още, че Лукаш Саша почти сигурно ще остане в ЦСКА. Бразилецът игра в контролите с Торпедо и Сепахан.

ЦСКА ще представи отбора за новия сезон на 14-ти юли на стадион "Българска Армия".