Мартин Камбуров официално е играч на ЦСКА. Голаджията подписа с "армейците" за година и половина и стана първото зимно попълнение на отбора.

До този момент Камбуров е играл за родните Свиленград, Ботев Пловдив, Спартак Плевен, Локомотив Пловдив и Локомотив София. Нападателят изкара и няколко години в първенствата на Дубай, Гърция и Китай.

Мераци към Камбуров имаха още отборите на Локомотив Пловдив и Черно море, но той предпочете да подпише с армейците от Борисовата градина.

"ЦСКА Левски и са двата отбора в България. Всеки би избрал да играе за един от тях. Не трябва да има някакъв мотив, за да дойдеш тук. Обичам да работя професионално. Не съм имал никакви претенции".

"Надявам се през пролетта да играем по-добре и да наваксаме това изоставане. Не си поставям като цел никакви лични постижения, важно е как ще се представи ЦСКА", заяви Камбуров.

„ЦСКА си е ЦСКА и искам да оправдая доверието. Георги Илиев се свърза с мен и съм доволен, че съм в ЦСКА".

„На две-три места имах по-добри оферти, но първо бях дал дума на ЦСКА и ако този трансфер беше пропаднал, щях да избирам".

"Когато отборът не е първи, всичко друго е неприемливо. Всички заедно ще се борим до край, за да стопим преднината, която имат другите отбори. Отказване няма", добави голаджията.