Цирковете на "Армията" нямат край, след като днес трима от бившите легендарни играчи и съотборници в ЦСКА се заядоха пред медиите.

Бившият капитан на ЦСКА и националния отбор Георги Димитров-Джеки сериозно захапа Георги Илиев-Майкъла, а той пък от своя страна се заяде със Стойчо.

Джеки обяви, че Майкъла само говори и пълни страниците на вестниците, но не е свършил нищо градивно откакто е изпълнителен директор на ЦСКА.

"Всички виждаме какво върши Майкъла и къде се изявява най-добре. Постоянно пълни страниците на вестниците, но няма нищо градивно. Да сте видели да има терените, за които толкова обещаваше", започна Джеки.

"Ако беше мъж, щеше да каже - аз изгоних Стойчо, а не собствениците. А вместо това единия ден разправя как е на негова страна и няма да напуска, и видяхте какво стана след това", добави Джеки пред "Тема Спорт".

В същото време Георги Илиев-Майкъла пък се заяде със Стойчо Младенов като обяви, че Стойчо го е страх да седне заедно с него на детектор на лъжата.

Изпълнителният директор настояваше въпросите към Младенов да бъдат по темата дали е взимал комисионни при трансфери на чужденци в ЦСКА.

"Безсмислено е сам да застана пред детектора на лъжата. Няма смисъл да правим повече циркове. Исках и Стойчо да присъства. Явно има притеснения от страна на Младенов за участието му в мениджърски игри", каза Илиев пред "ТV7".