Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов изрази съжалението си от загубата срещу Локо с 0:1, но не изглеждаше особено притеснен след края на срещата.

Опитният специалист призна, че ранният гол на Крис Гади е стъписал играчите в "червено" и през цялото първо полувреме те не са успели да се отърсят от шока.

"Отдавам загубата на прекалено ранния гол, още в 24-ата секунда. При една наглед никаква ситуация получихме наистина страхотен гол, който им даде преднина и впоследствие победа", заяви Младенов след края на мача.

"След гола в нашата игра се забелязваше сериозна нервност и припряност, които продължиха през цялото първо полувреме."

ЦСКА се опитваше да върне едно попадение, но Локомотив се беше затворил доста добре. Това принуждаваше "червените" да опитват доста центрирания в полето на домакините.

"В наказателното поле на Локомотив се играе ръгби и благодарение на това нещата доста често се решаваха в тяхна полза."

Младенов заяви, че съдиите като цяло са се справили на прилично ниво и допълни, че голямата еуфория, след категоричната победа над Левски миналата седмица, не е оказала негативно влияние.

"Като цяло съдиите се справиха, но имам претенции само в ситуациите, в които наши футболисти биваха хващани и блъскани. Това бяха ситуации, които се подминаваха."

"Еуфорията от мача с Левски не ни повлия негативно. Просто голът беше наистина ранен и вкара много нервност и припряност в играта на футболистите.