Защитникът на ЦСКА Пламен Крачунов беше награден за най-добър футболист в "А" група за месец март. Той завърши с равен брой точки с халфа на Левски Владимир Гаджев.

"Надявам се да се получи спектакъл. Надявам се, ако може пак да победим и да зарадваме "червената" част на България", започна Крачунов.

"Не ми тежи, че трябва да замествам Валентин Илиев. Той е сърцето и душата на отбора и ни липсва много. Вече съм в оптимална форма, все пак изиграх много мачове."

"Мисля, че използвах шанса си. Треньорът направи разбор след загубата от Локомотив Пловдив, показа къде са ни грешките. Ние в съблекалнята не сме говорили."

"До някаква степен тази загуба ще ни помогне да стъпим на земята. Хубавото е, че се случи преди мача с Левски, а не срещу тях. Всеки знае какво име е Валери Божинов, къде е играл и на какво е способен."

"Ако треньорът ми гласува доверие, се надявам, че ще се справя. Всеки от двата отбора имат своите силни страни. Който спечели единоборствата и се раздаде на терена, той ще спечели."

"Искам да призова феновете на ЦСКА да подкрепят отбора. Дай Боже, след мача отново да изживеем хубави моменти", добави Крачунов.