Георги Йорданов ще ръководи неделното вечното дерби ЦСКА - Левски. Асистенти на Георги Йорданов в неделя ще бъдат Крум Стоилов и Георги Славов. Срещата започва в 19.30 часа и ще бъде предавана пряко в Gol.bg!

Интересно е да се отбележи, че Йорданов носи късмет на 31-кратния първенец на България в сблъсъците с тима от стадион "Георги Аспарухов".

До този момент Йорданов е ръководил три мача между вечните съперници в първенството, като през миналия сезон той свири два от мачовете между столичните грандове.

На 19 октомври 2013 година ЦСКА победи безапелационно с 3:0, когато пропусна уникална възможност да се изгаври брутално с грохналия си противник.

На 15 март реферът отново получи наряд за най-горещия мач в българския клубен футбол. Тогава ЦСКА победи само с 1:0 в доста по-равностоен мач. Пламен Крачунов "взриви" феновете на своя отбор със скъпоценен гол в 90-ата минута с глава.

Трябва да се отбележи, че ЦСКА има и загубено вечно дерби при този съдия. Това се случи  на 27 април 2013 година. Левски спечели с 2:1 с гол в последната минута на Жоао Силва.