Бившият изпълнителен директор на ЦСКА Георги Илиев - Майкъла прогнозира победа за "Червените" във "Вечното дерби" срещу Левски през уикенда.

"Армейците" отпаднаха злощастно от Лига Европа, но при победа над вечния противник може би резилът срещу Зимбру набързо ще бъде забравен.

"Левски си е същия отбор отпреди година. Без живец и качество в състава. Нямат никакъв шанс. Стойчо Младенов ги бие където ги хване. Там му е силата - в мачовете с Левски. Да, играта ни е лоша, но Стойчо знае как да мотивира играчите срещу Левски. В каквото и състояние да е, ЦСКА пак ще победи", казва Майкъла пред "Тема Спорт".

Той не пести и критиките си. Според него привличането на 13 нови играчи противоречи на здравия разум. Също така Майкъла е на мнение, че таванът на заплатите трябва да е 10, а не 15 000 лв. Той все пак изразява надежда, че този път Стойчо ще е уцелил с чужденците, които е привлякъл.

За финал Майкъла призовава шефовете да изпратят част от парите по трансфера на Ивайло Чочев в Палермо на шефа на Чавдар (Етрополе) Емил Димитров, който го е пуснал в ЦСКА без пари.