Легендарният футболист на ЦСКА Георги Димитров - Джеки започна атака срещу треньора на тима Стойчо Младенов в своя типичен стил, като обвини специалиста, че в Европа отборът е играл футбол от каменната ера.

"ЦСКА не е отпаднал от евротурнирите! Продължаваме участие, но в турнира за Купата на панаирните градове. Защото това, което играхме срещу Зимбру, не беше футбол, а продукция за цирка. Срам, нямам какво друго да кажа. Вече вървим по стъпките на Левски, откриваме нови дестинации из Европа", сподели Джеки пред "Тема Спорт".

"Но имаше нещо още по-лошо - поведението на Стойчо Младенов. Не му ли омръзна да се оправдава и да говори едно и също?! Вместо да поеме вината, той почва да си измисля разни извинения. Още малко и ще изкара "Титан" виновни за отпадането от Зимбру, сигурно защото са зарязали клуба миналата година.

"И повече да не съм го чул да се нарича сам Тройчо. На родната сцена е страшен, ама като излезе в Европа и развява бялото знаме. Тройчо-Неустойчо е той, по-деликатно не мога да го кажа. Такъв футбол от каменната ера не бях гледал отдавна. Не разбрах само ние за 0:0 ли играхме в Молдова или за победа", ядосан бе Димитров.