Днес футболистите на ЦСКА трябва да получат парите си, пише "Труд". Силният човек на "Армията" Александър Томов е обещал, че именно в днешния петък ще бъдат разплащанията.

Политикът се забави доста, но помоли отбора за разбиране. Въпреки това играчите са, меко казано, ядосани от ситуацията и очакват днес парите си, за да излязат спокойни в столичното дерби срещу Локо София на "Армията" в събота вечер.

Досега има една забавена заплата в ЦСКА - за месец юли. Тя трябваше да бъде изплатена до 25 август, но стигне ли се до 25 септември, броят става две и всеки може да си тръгне.

Чужденците, които дойдоха през юли и август в ЦСКА, още не са получили пари. Томов афишира хладнокръвие, след като на няколко пъти спасява ситуацията в последния момент, откакто се завърна начело на клуба. Затова и на "Армията" очакват, че в петък по картите на играчите ще бъдат преведени пари.

Подобно на минали подобни случаи старши треньорът Стойчо Младенов не позволява да се стига до бунтове. С изключение на възстановяващия се след операция от херния Иван Стоянов той ще може да разчита на всичките си футболисти срещу Локо.

Съперникът е традиционно неудобен за "червените" , но най-вече при гостуванията в кв. "Надежда". Рефер на двубоя ще бъде Цветан Кръстев.