Силният човек в ЦСКА Александър Томов даде да се разбере, че пректът "Света София" е от решаващо значение за влизането на азиатския богаташ Стивън Ло в клуба.

Той увери, че със сигурност последният ще помага на отбора, като заяви това по време на представянето, на "Златната обувка" и "Бронзовите обувки" на Петър Жеков, които са били спечелени от клубната легенда през миналия век.

"Стивън Ло със сигурност ще ни помага. Очаквам този проект „Света София” да допринесе много за благото на ЦСКА. Не крия, че с него е свързано и обявяването на генералния ни спонсор. Нямам намерение да слагам на екипите някакви неща за по 100-200 хил. лв.", сподели Томов.

"Нашите адвокати спечелиха делата около Нилсон и Тенгариня. Но това е нещо нормално, просто някои от 150-те срещу нас. Решението на съда все още не е окончателно, но това бяха най-скъпите дела."

"Колкото до Гъргоров, няма проблеми при него, ще му платим. Няма притеснения, просто имаме малки разминавания с него за сумите. Колкото до сектор Г, днес очаквам да дойде инспекция и в петък да отворим трибуните му за мача с Ботев", сподели още Томов.