Kaпитанът на ЦСКА Александър Тунчев призна, че той и неговите съотборници изобщо не са доволни от ремито 1:1 срещу Лудогорец.

Опитният бранител вкара попадението за своя отбор, но то не се оказа достатъчно.

"Определено не сме доволни от равенството“, заяви капитанът на ЦСКА Александър Тунчев след хикса 1:1 с Лудогорец в 16-я кръг на А група.

„Мисля, че днес изгубихме две точки. Бяхме по-добрият отбор и през първото полувреме не мога да се сетя Лудогорец да са създали нещо опасно. Ние изпуснахме някои ситуации. Не сме се съмнявали, че няма да надиграем Лудогорец. Бяхме убедени в нашите възможности, а и тук играем силно. Но резултатът е важен, а днес не успяхме да постигнем победа“, коментира още Тунчев пред Нова телевизия.

„Твърде рано е. Има още много мачове. Тепърва сме в средата на сезона. Във всеки един мач излизаме да побеждаваме и дано да успяваме докрай“, добави още Александър Тунчев и продължи:

„Може би и писанията преди мача повлияха и изнервиха мача, но не мисля, че ние от наша страна сме провокирали, за да стане изнервен мач. Може би Лудогорец бе по-изнервен.“