Главният акционер на ЦСКА Александър Томов увери, че армейците ще вземат лиценз и ще участват в евротурнирите.

Лупи коментира и решението, според което клубът трябва да плати 320 хиляди евро комисионни за трансфери, извършени при ръководството на „Титан“.

Както е известно, ЦСКА загуби това дело, но ще обжалва в Лозана.

„Това дело има една хубава страна. Това показва как са убивали ЦСКА. Такива хора убиват и България. Представете си вие разменяте два документа и получавате един милион. Това е корупция от едър план, тук става дума за незаконно действие".

"Тези договори показват как са източвали клуба в джобовете си. Ние завеждаме дела в момента и се надяваме да ги печелим. Нямам намерение да плащам такива престъпни пари, които някой иска да получи за сметка на клуба".

"Такива хора в България много. Не виждаме бързи действия. Очаквам от прокуратурата по-бързи решения. Когато няма българско правосъдие, световният футбол е взел принципно становище, че може да се отиде и да се гледат нещата в Лозана. Обжалването ще стане до края на тази седмица“, заяви Томов.

„Лиценз ще вземем при всички положения, но се стремим да решим така нещата, че да платим по-малко, то е логично".

"Кой иска да плаща тези безумни мръсни пари, даже бих казал кървави пари, защото не се случват заради тях други неща в полза на децата. Не съм си позволявал никога такива неща, така бяха унищожени клубове, заводи, заради такива лешояди“, завърши Томов.