Председателят на Надзорния съвет на ЦСКА Александър Томов заяви, че никой от ръководството на клуба няма представа колко пари се дължат за лиценза.

„Червените“ трябва да изплатят всичко до края на месеца, тъй като срокът изтича. В противен случай отборът може да не бъде допуснат за участие в евротурнирите, както стана през 2008 г.

„Няма опасност да не получим лиценз, защото съм запознат с всички случаи. Появиха се нови две плащания – към агента Гонсалвеш и познатата Мадам Ба (б.р. - около 50 000 евро по привличането на Юнес Бенжелюн)“.

„Дългът към Гонсалвеш е този, който е по на зор и е в по-значим размер. В най-общи линии има две групи дела. В първата попадат тези, които ще спечелим в Арбитражния съд в Лозана, а във втората исковете са толкова стари, че няма как да не ги платим“.

„През следващата седмица предполагам, че ще обявим точно колко дългове трябва да покрием. И ще го направим, нямам проблеми“, увери Томов пред "Тема Спорт". "Никой не може да каже колко точно трябва да дадем за лиценза. Част от парите в момента се оспорват във ФИФА, друга част трябва да се платят. Малко е сложна ситуацията, но всичко ще бъде наред. А най-тежките случаи ще ги борим до дупка. Няма да спра да повтарям, че те са криминални“, добави още шефът на ЦСКА