Главният акционер на ЦСКА Александър Томов даде три обещания на днешната си пресконференция.

Още по темата

 


Той се закани, че клубът ще вземе лиценз, футболистите ще получат заплатите си утре, а Юлиян Инджов и Петър Манджуков изобщо няма да стъпят на „Българска армия“.

Както е известно, двамата бизнесмени трябваше да вземат властта в клуба, но в последния момент се отказаха с мотива, че Томов не им е дал всички финансови документи. Двете страни влязоха в остър конфликт, а на днешната пресконференция бившия вицепремиер даде своята гледна точка.

„Бях убеден, че споразумението с г-н Инджов и г-н Манджуков е нещо истинско и е вследствие на тяхна инициатива. Идеята да станат мажоритарни собственици беше подкрепена от мен, защото исках да имам партньор в управлението на клуба“, започна Томов.

Още по темата

 


„На мача с Берое подписахме договорите. Не е имало никакви претенции. Съгласих се да прехвърля моите акции срещу 3 милиона лева издръжка за отбора, което беше достатъчно и за лиценза и за всичко останало“, продължи още шефът на ЦСКА, а след това казал че е видял заговор срещу клуба и призна, че се връща в ЦСКА по принуда.

„Аз се връщам в ЦСКА по принуда, защото виждам заговор. Поредният опит да се удари по ЦСКА е равен на престъпление. На тази атака ще отговоря по следния начин: Първо – ЦСКА ще получи лиценз, второ – заплатите ще бъдат платени утре. Трето – ще направя всичко тези хора Инджов и Манджуков да не бъдат в ЦСКА“, закани се Томов.

Още по темата

 


„Този отказ от сделката е тежко подвеждане, близко до измама. Беше направено в ден, в който трябваше да се платят заплати на футболисти и до лиценза остават броени дни. За нас е ясно, че от месец насам атаката срещу ЦСКА стана радикална. Стотици пъти се писаха, че ни взимат лиценза, всякакви нелепици и мръсотии срещу нас“.

„Тази атака доведе до няколко жертви. След прекрасна подготовка, отборът беше пробит. От Манджуков беше предприета публична атака срещу Стойчо Младенов. Бяха открадни документи, за да бъде уязвен Стойчо Младенов. Накрая двете семейства направиха ултиматум срещу Стойчо Младенов. Такава мръсотия – все пак има някакви граници“, каза още Томов.

Още по темата

 


„Ясно е, че отзад има други хора, има други преговори. Ако се обадят още веднъж, ще публикувам всички договори. Преди Коледа се появи спешно плащане за 256 000 евро. Те ме принудиха срещу това плащане да се откажа от акции, които са многократно по-скъпи. Преди решителния мач с Лудогорец получаваме нож в гърба. Призовавам Юлиян Инджов даде акциите на феновете“, завърши Томов.

Следете ТУК всичко случващо се в ЦСКА!