Легендата на ЦСКА Георги Илиев-Майкъла призова Стойчо Младенов да си намали заплатата при назначаването му на директорски пост на „Българска армия“.

Още по темата

 


Шефът на „червените“ Александър Томов вчера разкри, че бившият наставник на отбора ще влезе в ръководството на клуба, но все още не е уточнено на каква позиция. Самият Младенов също е готов да се завърне при „армейците“, след като стана ясно, че Юлиян Инджов и Петър Манджуков няма да поемат властта

Реакцията на Александър Томов да върне Младенов в ЦСКА е права, защото той избяга от отговорност. Ако иска да помогне, сега да взима по-малка заплата. Говорят, че са спасители. Другите (б.р. - Юлиян Инджов и Петър Манджуков) не са унищожители, просто са добри бизнесмени и си правят сметката“.

„Стойчо взима 50 хиляди, нарича се Спасителя, тогава да ги смъкне на 10. Синът му и целият треньорски екип прибира по 11 хиляди. Да излязат пред журналистите и да кажат, че ще взимат малко пари, за да помогнат. Тодор Янчев като футболист в Славия прибираше 3 хил. лв., а в ЦСКА сега взима 9 хил. лв.“, заяви Майкъла в интервю пред Gol.bg.

Той каза още, че в изказванията на Младенов и Томов през последните дни, които бяха насочени срещу Юлиян Инджов и Петър Манджуков, има голяма наглост. С ироничен тон Илиев нарече главния акционер на ЦСКА сериозен човек и финансист.

Имаше наглост в изказването на Стойчо Младенов и ръководството на ЦСКА, защото бизнесменът си прави сметката. Ако сте гледали интервюто в Левски – моят приятел Иво Тонев им го заяви много правилно: „Не можеш да харчиш повече, отколкото изкарваш“. Няколко пъти го спомена”.

“Добре, ще платят лиценза, но ще натрупат дългове от 2 млн. за заплати. Томов е сериозен човек и финансист, но не знам какъв вариант има. Най-важното е ЦСКА да си намали разходите”.

“От 6 млн. трябва да станат 3 млн. по най-бързия начин. И той казва, че не могат да развалят договорите. Не – могат и това трябва да стане възможно най-скоро.

Когато ръководството си намали заплатите, футболистите ще видят, че има проблем и те ще си ги редуцират. На кредити не може да се живее”, добави Илиев, а накрая отново изтъкна, че всички чужденци в Борисовата градина са доведени от Стойчо Младенов.

Веселин Коларов, Gol.bg

Четете тук всички новини за случващото се в ЦСКА!