Ръководството на ЦСКА предприе отчаяни мерки в опит да спаси лиценза за участие в евротурнирите следващия сезон.

Още по темата

 


До края на месеца „червените“ трябва да платят 1 млн. лв., като за целта ръководството на клуба се обърна със зов за помощ към феновете. Александър Томов призова всеки, който има възможност, да дари каквато може сума.

Времето до крайния срок за плащането е изключително малко и за целта администрацията на стадион „Българска армия“ ще работи и в събота и неделя.

Съобщението на ЦСКА:

„ВАЖНО

Искаме да ви благодарим за сериозната подкрепа, която оказвате на клуба още в първия ден на кампанията за спасяване на лиценза. Трогнати сме от демонстрирания интерес. Вие доказвате за пореден път, че няма по-силен от несломимия армейски дух, който неведнъж ние е обединявал в трудни моменти.

С цел да ви улесним, администрацията на стадион „Българска армия“ ще работи в събота (28.03) и неделя (29.03), от 10:00 до 16:00 часа, за тези от вас, които желаят да направят своите дарения в брой директно в касата на клуба.

Напомняме ви, че долупосочената сметка е единствената, от която даренията могат да бъдат използвани за лиценза. Също така ви информираме, че клубът не е упълномощавал трети лица да набират средства от наше име.

Титуляр: ЦСКА ИНВЕСТМЪНТ ЕООД*/CSKA INVESTMENT Ltd

Банка: ПОЩЕНСКА БАНКА

IBAN: BG50BPBI79421019653001

BIC: BPBIBGSF

Основание: Дарение за лиценз

*Фирмата ЦСКА ИНВЕСТМЪНТ ЕООД е 100% собственост на ПФК ЦСКА АД. Това може да се провери от всеки на интернет страницата на Търговския регистър“.

Четете всички новини за случващото се в ЦСКА ТУК!