Футболната ни централа няма план Б без Левски и ЦСКА в А група и се надява, че това няма да се случи.

Но президентът Михайлов припомни, че дори и Глазгоу Рейнджърс е бил изпратен в четвърта дивизия и това е част от оздравителната програма за клуба.

"Аз съм станал голям вратар защото съм играл в Левски и защото съм играл срещу ЦСКА. Но нямаме план Б без тях, а да имаме - той ще бъде трагичен. Тези два клуба са с доста проблеми".

"Проблемите няма да се решат за 1 ден, но се надявам, че ще се оправят постепенно. Изпълкомът обаче няма как да влияе на това решение, защото това е в приоритета на Лицензионната комисия, която е на финансова издръжка на УЕФА".

"Ако има отказан лиценз, клубът има право да обжалва пред Апелативна комисия към Лицензионната. Ние направихме каквото трябва - организирахме семинар с европейски лектори".

"Бяха поканени всички отбори и от А група, и от Б група. Запознаха се, получиха си инструкции и документи. Вече от тях зависи да си свършат работата, обясни президентът на футболния съюз.

Бившият вратар вече е провел разговори с министъра на спорта Красен Кралев, като целта е била да се регулира това постоянно афиширане за прехвърляне и подаряване на акции от собственици на други лица.

"Трябва да има контрол и яснота кой какво контролира в клубовете. И съответно кой носи отговорността, завърши началникът, който днес получи поздравления за преизбирането си в изпълкома на УЕФА за втори пореден мандат.