Феновете на ЦСКА излъчиха двама представители, на които да бъдат прехвърлени акциите на клуба. Това са Милко Георгиев и Борислав Лазаров.

От фенклуб "Сектор Г" излязоха с позиция, с която разясниха какви действия смятат да предприемат за спасението на любимия си отбор.

Позиция на "Сектор Г":

"С настоящата позиция желаем да внесем допълнителна яснота около решението ни да поискаме акциите на ЦСКА. Ще обявим и имената на двама души, на които предлагаме да бъдат прехвърлени акциите – първо тези на господата Манджуков и Инджов, а след това и тези на г-н Томов".

"Това са Милко Георгиев и Борислав Лазаров. И двамата от години се занимават с частен бизнес и са утвърдени имена в тази сфера, а първият стои и зад проекта ЦСКА ТВ. Спрели сме се на тях поради тази причина, а и самият г-н Томов настояваше това да бъдат хора с финансови възможности".

"Държим дебело да подчертаем, че нито ние, нито споменатите две лица имаме намерение да задържаме акциите за продължителен период от време, нито пък искаме да се нагърбваме с издръжката и управлението на клуба. За тази цел са необходими хора с големи финансови ресурси, които да привлекат експерти и професионалисти на работа в ЦСКА, а ние не претендираме да сме такива.

"След като получим акциите нашата цел е в максимално кратки срокове да бъде наета фирма, която да извърши финансов одит. Той ще покаже истината за финансовото състояние на клуба и ще изясни веднъж завинаги кой е крив и кой е прав сред множеството спекулиращи по въпроса".

"Одитът ще бъде извършен под наш контрол, а след приключването му, когато имаме пълната картина на положението в ЦСКА, всички резултати ще бъдат обявени публично. Следващата стъпка ще бъде да поканим на разговори хора с възможности и желание да издържат ЦСКА".

"Ще връчим акциите си на тези от тях, които покажат, че могат да се справят с тежкото наследство и имат дългосрочни намерения за развитието на клуба. По повод присъствието на лицето Калоян Стоянов – Цимбика на срещата с Александър Томов в събота, искаме да заявим следното:

"Въпросното лице няма нищо общо със Сектор "Г", още по-малко пък има нещо общо с желанието ни да вземем акциите. Появата му е абсолютна самоинициатива!

От Фен клуб "Сектор Г".