Изпълнителният директор на ЦСКА Александър Тодоров обяви, че отборът има страшно много проблеми.

Освен това той даде да се разбере, че вчерашното заседание не се отличило по нищо от тези, от преди няколко дни.

Един от шефовете на отбора също така призна, че играчите още не са си взели заплатите, но се надява този проблем да бъде изчистен само след няколко дни.

"Това заседание беше оперативно и беше трето поред за 3 дни, то не се различаваше по нищо от предходните две - вчера и онзи ден. Много неща си казахме на него, много неща обсъдихме, но това, което искам да кажа, е, че в крайна сметка всеки един от акционерите трябва да застане зад своя дял от участието си и да помага реципрочно.

"Клубът има много проблеми, наистина следващите часове са важни, но в крайна сметка на нас трябва да ни помогнат акционерите, няма значение дали се казват Манджуков, Томов, Тодоров, или някой от останалите 80 миноритарни акционери", заяви Тодоров, цитиран от "7 дни спорт". 

Той призна, че футболистите не са получавали заплати, като се надява те да бъдат изчистени до дни.
 
"Да, ще потвърдя, че футболистите на отбора не са взимали заплати, става въпрос за някои от чужденците и националите. Надявам се, че до следващите дни ще бъдат изчистени задълженията към тях.

"На това заседание никой не е поемала финансов ангажимент. Иначе, що касае до документацията по лиценза, се постарахме всичко да е наред. Не знам какво е имал предвид г-н Манджуков, като е казал, че следващите часове са най-важни, но предполагам, че става въпрос за разговори между самите акционери", каза още Тодоров.