Още по темата

 

Още по темата

 

Стана ясно какъв е спасителният вариант за ЦСКА! 

Отборът има шанс за лиценз, ако Лицензионната комисия отново разгледа документите на тима и съответно отборът направи всичко по силите си да изчисти определени задължения.

Изпълнителният директор на БФС Борислав Попов обяви пред Gol.bg, че шансът на ЦСКА е именно Лицензионната комисия да им разгледа отново документите.

Той обаче разкри, че "Червените" са били в подобна ситуация през 2008 година, когато са предоставили план за изчистване на задължения към НАП, но отборът очевидно не е бил особено коректен.

"Шансът е Лицензионната комисия отново да им разгледа документите, но нещата няма как да се получат без отборът да иска да направи нещо. Досега от ЦСКА не са ни търсили, след като излезе, че отборът не е спечелил обжалването за лиценза".

"Разглеждах едни стари документи от 2008 година, когато отборът е предоставил план за изчистване на дългове към НАП и ако наистина го изпълняваше този план през тези 7 години те щяха в момента да са един изряден в това отношение клуб".

"Знам, че наистина тук става въпрос на ЦСКА, но без тяхно желание и инициатива просто нещата няма как да станат", каза още той.

Kалоян Ангелов, Gol.bg