Премиерът Бойко Борисов най-вероятно ще изрази желание да играе срещу ЦСКА във "В" група. Това обяви Четин Садула, който е съотборник с министър-председателя във Витоша Бистрица.

Треньор на тима е опитният Костадин Ангелов-Лаптопа, а там играе още един бивп футболист на "червените" – Йордан Върбанов.

"Започвам трети сезон във Витоша. Доволен съм от условията, щом още съм тук. Новината е ясна – ЦСКА ще играе при нас във "В" група. За "червените" беше най-добре да започнат от самото начало, да се пречистят. И за феновете им този вариант мисля, че е най-приемлив. Изкарах един полусезон в ЦСКА през 2011 година. Беше прекрасно, лоши спомени не пазя. За всеки футболист е често да е минал през най-успелия ни кллуб", каза Садула пред Topsport.

"Не се оплакваме във Витоша, добре ни е. Имаме не е един, а два перфектни стадиона, които са по-добри от доста в "А" група. Фенове обаче нямаме много... Имаше доста бивши футболисти на ЦСКА при мен, но остана само Йордан Върбанов. Бойко Борисов не тренира много с нас. Все пак човекът си има много ангажименти и е прекалено зает. Дали ще поиска да играе срещу ЦСКА? Не знам, сигурно ще има желание. Все пак е друго срещу "армейците", добави той.

"Можеше да завършим на по-предно място от четвъртото, целта ни бе да играем в "Б" група. Сега правим нов отбор, треньор ще ни бъде Костадин Ангелов. Нивото във "В" група отстъпва на това в елита, но малко. Положението е същото като във "Б" група. ЦСКА е явен фаворит, правят добра селекция. Но няма да им е никак лесно – нито срещу нас, нито срещу останалите отбори от групата. На терена сме 11 срещу 11", завърши той.