Новият шеф в ЦСКА Пламен Марков заяви, че ако "червените" не спечелят промоция за "Б" група още този сезон, ще настъпи краят на клуба.

Бившият национален селекционер и треньорският екип – Христо Янев, Ивайло Петров-Пифа, Владимир Манчев и Душко Томаш, бяха представени официално на пресконференция на "Българска армия".

"Всички сме тук след предварителни разговори със собствениците Юлиян Инджов и Гриша Ганчев. Бяха ни предложени тези длъжности като хора прекарали дълго време като състезатели и треньори в този клуб. Имаме желанието и амбициите да помогнем на този проект за завръщането на ЦСКА в професионалния футбол. Но по-бързо от две години не може да стане".

"През акъла ни не минава мисълта, че можем да не влезем в професионалния футбол. Това е най-важното за първия отбор и влизането в професионалния футбол още догодина е задължително. Ако не влезем, това ще е абсолютният край на ЦСКА".

"Даваме си сметката, че започваме много назад, но се надявам с всички хора, които ще работим, да работим на максимума и да направим добър отбор, който с резултатите и играта си да удовлетворява всички харесващи ЦСКА. Даваме си сметка и за всички зложелатели, които искаха ЦСКА да не съществува. Те сега са щастливи, че сме тук сега. Но ние ще бъдем толерантни в отношенията си с всички хора".

"Ще бъдем категорични срещу всички нападки срещу клуба. Който иска, така да ни приема – меки, твърди, каквито искате. Ние ще работим за престижа на ЦСКА и да извадим отбора от това състояние. Ще регламентираме процеса, така че в определен ден ще получавате информация за състоянието на отбора".

"Хората в щаба са избрани от Христо Янев. Никой не е човек на никого, той сам ги е селектирал", каза Марков.