Александър Тодоров заяви, че все още той е изпълнителен директор на ЦСКА, а Пламен Марков е спортен.

По време на днешната пресконференция се получи разнобой между двамата кой каква длъжност заема на "Българска армия", но в крайна сметка успяха да разберат.

"Няма длъжност изпълнителен директор в оставка. Или си, или не си. Все още аз съм изпълнителен директор, моето име все още фигурира в търговския регистър. Към този момент Пламен Марков ще е спортен директор", каза Тодоров, след което продължи.

"Така или иначе ще минем по пътя за оздравяването, беше хубаво да се случи, когато отборът е в "А" група. Ще се оздрави, но ще трябва да тръгнем от "В" група. Дали е за добро, само бъдещето ще покаже", добави Тодоров.

Той каза още, че ЦСКА не може сам да си продава телевизионните права.

"Не можем сами да си продаваме телевизионните права. Според закона за спорта, за шампионатни мачове право да продават имат само федерациите. Дали ще получим някакви суми от това, че ще се излъчват мачове от "В" група, нямам информация за сега", разясни Тодоров.

Накрая той коментира и запорираната от НАП марка ЦСКА. ""Не съм притеснен за марката ни, така или иначе при плащания към НАП, процедурата се стопира автоматично. Аз съм за втори път изпълнителен директор и все е в някакви драматични моменти. Дали съм си свършил добре работата или не съм, аз лично съм доволен от работата си", завърши Тодоров.