Спортният директор на ЦСКА Пламен Марков очаква отборът да започне силно сезона в Югозападната "В" група. Марков бе представител на "червените" на жребия за новия сезон в групата. Тимът стартира срещу Струмска слава в първия си мач в аматьорския футбол.

"Даваме си сметка, че интересът към ЦСКА е огромен. Вече започваме подготовката за първия мач срещу Струмска слава. Вярвам, че ЦСКА ще започне много силно в началото на първенството. Ние имаме нужда от силни игри и победи, за да вземем лидерската позиция", каза Пламен Марков.

Пламен Марков отхвърли вариант ЦСКА да търси споразумения с някои от съперниците техните домакинства да се играят на "Българска армия".

"Нямаме подобни договорки и вероятно няма и да имаме. Нашата цел е да покажем новото лице на ЦСКА, както на "Българска армия", така и в гостуванията ни. Искаме да привличаме фенска маса, така че нямаме никакъв интерес бъдещите мачове да се провеждат само на нашия стадион", каза още Марков.

Той добави, че селекцията на ЦСКА още не е приключила и очаква още нови попълнения.

"Отборът тази сутрин замина за Тетевен, това е поредната част от подготовката. Колкото до селекцията, тя още не е приключила. Стремим се да привлечем още няколко състезатели, друг е въпросът дали те ще изпълнят поетите ангажименти към нас", каза Пламен Марков.