За ЦСКА предстои историческо участие във "В" група. "Червените" стартират кампанията с домакинство на Струмска слава Радомир на "Армията". Мачът се очаква да бъде изгледан от над 5000 зрители.

Целта пред ЦСКА е да спечели всичките си 34 мача в първенството и да направи внушителна голова разлика. Това е желанието на новото ръководство на клуба, пише "Тема спорт". След като държат по-голяма част от рекордите в "А" група, сега червените ще опитат да подобрят всички най-добри постижения, регистрирани в третия ешелон на българския футбол. Успоредно с това ЦСКА ще търси и силно представяне в турнира за Купата на България.

Отборът вчера направи две тренировки в Тетевен, а за днес също са предвидени две занимания. Старши треньорът Христо Янев вече е наясно с 9 от 11-те титуляри, които ще започнат сезона. Колебанията му са свързани само с две позиции. Контролата с Ашдод в неделя ще даде отговор и на последните въпросителни около стартовия състав.

В същото време стана ясно, че продажбата на абонаментни карти върви много добре. Очаква се до старта на първенството бройката на продадените годишни пропуски да достигне 2000.

В рамките на месец и половина на Панчарево и "Армията" е планирано да стартират ремонтни дейности. За привържениците на отбора са подготвени няколко инициативи, като едно от тях включва раздаването на карти, с които те ще могат да пазаруват с отстъпки от определена търговска верига.