ЦСКА е заплашен с лишаване от домакинство във „В” група заради екшънът по време на контролата с Ашдод.

Мачът на стадион „Българска армия” беше прекратен в началото на второто полувреме, защото ултрасите на столичани нахлуха на терена, провокирани от грубата игра на израелците.

„Наказанията за това нещо са лишаване от домакинство, мач пред празен стадион или затваряне на сектор”, заяви председателят на Зоналния съвет на БФС–София Валентин Чакъров пред Ринг.

„Още няма решение, защото днес се запознах с доклада на съдията, понеже няма делегат на контроли. Утре обаче ще има заседание на Дисциплинарната комисия и тя ще се произнесе по случая. Иска ми се такива неща да не се допускат повече”.

„Това е грозна постъпка, която никой не одобрява и повече не трябва да се случва. Трябва да има диалог с фенове и с местните власти, както и с общините, да се разбираме и заедно да работим”.

„По места ще осъществяваме срещи с общинските комисии за стадионите и ще видим на кои от тях ще бъде позволено ЦСКА да играе. Програмата остава тази засега. Всички мачове са в неделя от 18:00 часа, но ще има среща с телевизията”, добави той.