ЦСКА обмисля сериозно да наеме полицията, за да охранява домакинските мачове на отбора, пише "Труд".

След ексцесиите в края на контролата с Ашдод се видя, че без органите на реда няма никакъв шанс агитката да бъде укротена. Вероятно МВР ще пази още първия домакински двубой срещу Струмска слава (Радомир). Досега само частна охрана пазеше срещите.
 
ЦСКА осъди действията на стотината запалянковци, които подгониха футболистите на Ашдод. Клубът призова за уважително отношение към съперниците.

В БФС все още не са взели решение коя телевизия ще излъчва първенството на „В“ група. Вариантите са два - Канал 3, който има договор, както и Би Ти Ви. Нито една от телевизиите обаче не обяви програма с мачовете на ЦСКА за новия сезон.
 
„Червеният“ клуб е категоричен в позицията си - не иска да играе двубои в петък и понеделник. По програма първият мач със „Струмска слава“ трябва да е в неделя от 18 часа.

Но това означава, че по същото време „ще се бие“ в ефира с два двубоя от „А“ група. А в клаузата за миналия сезон по договора с Канал 3, това беше забранено. Желанието на БФС е първият двубой да бъде в петък от 20 часа.