Легендата Георги Илиев-Майкъла заяви, че мястото на ЦСКА не е във "В" група.

За пореден път бившият защитник изрази разочарованието си от факта, че "червените" бяха изхвърлени в аматьорския футбол и не пропусна да похвали публиката на отбора.

"ЦСКА няма място във "В" група. Това е най-голямото безумие. Просто трябваше да се намери начин отборът да остане в елита и през това време да погасява задълженията си. Със сигурност имаше такъв вариант", каза Майкъла пред Gol.bg, след което уточни, че същото се отнася и за Локомотив София, където кризата е още по-страшна и клубът е пред закриване.

Бившият изпълнителен директор на "червените" коментира и победата с 3:0 над Септември София. "В този мач се видя, че отборът има много добра физическа подготовка, футболистите са добре подготвени тактически. Има 4-5 играчи, които дърпат тима напред и правят разликата. С тази публика ЦСКА може да победи всеки. Тя е с основна заслуга за големите европейски успехи. Благодарение на нея, сегашният състав може да се противопостави на Лудогорец, Берое, Литекс, Черно море", добави Майкъла.

Веселин Коларов, Gol.bg