Ботев Ихтиман - ЦСКА, среща от 4-тия кръг на Югозападната “В” група, стадион “Христо Ботев”, 15:30 часа 

Прогнозата на Gol.bg:

Екзотичното пътешествие на ЦСКА във “В” група продължава с първото гостуване извън София. “Червените” натрупаха три поредни победи в третото ниво на българския футбол и вкараха 13 гола без да допуснат нито един. И трите мача обаче се играха в столицата, включително със Септември на ст. “Локомотив”. 

Сега хората на Христо Янев гостуват в Ихтиман на един от големите аутсайдери в групата. Местният Ботев е новак във “В” група и в първите три кръга с играта си показа, че трудно ще се задържи в нея. 

Тимът на Валери Свиленов натрупа три поредни победи с голова разлика 3:6, а основният играч Стефан Лачов е наказан. Свиленов обаче ще може да разчита на двете си нови попълнения Васил Велев и Петър Петров. 

При ЦСКА засега нещата вървят по план, въпреки трудният успех над Септември (1:0) за Купата на България през седмицата. Христо Янев най-вероятно няма да може да разчита на контузения Александър Бранеков. Аут за гостуването са още Момчил Цветанов и Александър Александров. 

Добрата новина е, че и двамата централния нападатели Преслав Йорданов и Костадин Хазуров са във форма и са готови да вкарат топката в мрежата във всеки мач. 

Резултат: 0:3