Легендата на ЦСКА Георги Илиев-Майкъла заяви, че Александър Томов, Александър Тодоров и обкръжението около тях, са за затвора.

Бившият изпълнителен директор на клуба за пореден път обяви, че именно те са виновни за моментното състояние на "червените" и са ги докарали до това положение.

"За затвора са!", отсече Майкъла пред Gol.bg, с което се присъедини към мнението на адвокат Радостин Василев, който преди няколко дни също заяви, че Сашетата и компания трябва да бъдат пратени зад решетките и призова за незабавно разследване на машинациите им на "Българска армия".

"От няколко години говоря, че "Спасителите" ще затрият ЦСКА. Много хора си мислиха, че ги нападам на личностна основа, но се видя, че не е така. Обезглавиха ни! Повече не искам да ги коментирам", добави Илиев.

Накрая той подкрепи борбата на настоящото ръководство за влизане на синдик в клуба и за пореден път заяви, че прокуратурата трябва да започне разследване срещу бившите шефове. "Да извадят всички документи от последните пет години, за да се види за какво става въпрос. Не можеш да дължиш пари на държавата, а да имаш претенции", завърши легендата.