Бившият наставник на ЦСКА и активен "спасител" заедно с Александър Томов-Лупи - Стойчо Младенов, очаквано се "обяви" в подкрепа на новия силен човек при армейците Гриша Ганчев.

"На 100 процента заставам зад Гриша Ганчев", обяви Стойчо Младенов от Египет. В момента легендата е начело на местния "Ал Итихад" (Александрия).

"По принцип не искам да коментирам нищо случващо се в България, но за срещата на феновете с Гриша Ганчев ще кажа няколко думи, най- важното е, че феновете 100 процента застанаха зад Гриша Ганчев. Това беше най-доброто, което можеше да се случи", каза Стойчо.

Друга очаквана от Младенов реакция е, че той не пожела да говори за влизането на синдик на "Българска армия", както и информациите, че футболисти, треньори и ръководители, които са взели пари от ЦСКА след 31 декември, може да се наложи да ги връщат, ако клубът ги оспори в съда.

Ще припомним, че бившият наставник на "червените" е взел над 200 хиляди лева миналия сезон точно в най- голямата финансова криза.

Младенов подписа споразумение с Ивайло Манджуков и Милко Георгиев, че ЦСКА ще му изплати още 200 хиляди лева като компенсация, че беше освободен предсрочно от клуба тази пролет.

"Пак повтарям, случи се това, което трябваше, а именно "червената" общност да се обедини и да подкрепи човек като Гриша Ганчев, който може да измъкне клуба от тази ситуация", заяви Младенов.