Стойчо Младенов е пред сензационно завръщане в ЦСКА. Легендата е гласен за треньор при евентуалното обединение между "червените" и Литекс, съобщава "Всеки ден".

Гриша Ганчев, ветераните на "армейците" и голяма част от феновете открито подкрепят идеята за сливане между двата клуба, което ще върне ЦСКА в "А" група още през пролетта.

Бизнесменът бил готов да жертва сегашния треньор на Литекс Лауренциу Регекампф, за да върне на "Българска армия" Младенов. Екзекутора от вчера е в България, след като се прибра от Египет. До преди седмица спецът беше начело на Ал Итихад от Александрия, но напусна заради скандали за пари с ръководството.

Радикалните фенове на ЦСКА от "Анималс" и "Офанзива" обаче са твърдо против сливане с Литекс. Планът на Ганчев е да използва Стойчо, за да укроти крайните ултраси. Самият Младенов подкрепя всякакъв план, който да върне ЦСКА в елита.

При това положение за селекцията на столичани ще се грижи Стойчо Стоев, а за финансов директор е гласен Величко Дихонов. И двамата в момента работят в Литекс.