Двама бранители на ЦСКА се подложиха на операции вчера, пише  в."Тема Спорт". Под ножа легнаха Алек­сандър Бранеков и Васил По­пов.

Бившият футболист на Локо Сф скъса предна кръстна връзка в срещата с Балкан Варвара (2:0) в Паза­рджик и със сигурност ще отсъства до края на сезона. Операцията вчера премина нормално, но прогнозата за възстановяването му остава. Тежката контузия на 28-годишния централен защит­ник ще наложи привличане­то на нов бранител през зи­мата.

20-годишният Васил По­пов пък претърпя операция на менискуса. Той е изпитвал дискомфорт в тази област през последните месеци, ка­то записа само едно участие като резерва в първенство­то. Попов също така не успява да хване ръка и заради сериозната конкуренция на поста в лицето на Кирил Динчев и Ангел Грънчов. Дес­ният бек дебютира за пър­вия отбор още на 17 г. под ръководството на Стойчо Младенов.

Освен Бранеков и Попов в лазарета на армейците е и левият бек Милен Кикарин, който счупи пръст на крака. Той е аут поне до началото на зимната подготовка.