Играчите на Миньор Перник бяха изпратени с аплодисменти от своите привърженици, въпреки загубата с 0:3 от ЦСКА в последния кръг на есенния полусезон в югозападната "В" група.

Треньорът Петър Анестиев призна, че тимът е изпуснал хубави положения. 

По думите му обаче вторият гол е нямало да бъде факт, ако в игра са били Адриан Олегов и Иво Райков. Нямаме защитници, оплака се Анестиев. 

Той добави, че не е нормално това, което се случи по трибуните, след като безредици бяха на път да прекратят мача. 

В 75-та минута фенове на ЦСКА се опитаха да пробият полицейския кордон и да стигнат до фенове на Миньор. Някои от тях дори удряха със знамена охраняващите ги полицаи.

Наложи се подсилване на охраната, част от оградата беше повредена.

Разбъркването продължи десетина минути и агитките постепенно се укротиха. Мъгла от димки съпровождаше целия мач и затрудняваше видимостта на терена.

Спецът нарече и съдията на мача Волен Чинков  неадекватен. "Съдията беше неадекватен, особено в началото на втората част и при втория жълт картон. Първият жълт картон е записан на №21 – Габаров, а не на Ганчев. Отделно, ние чак в 17-ата минута получихме фаул в своя полза".

"Имаше и положение за дузпа, която не е 100%, но все пак се дава. Имаше и нарушение, неотсъдено, но да не го коментираме това. След 0:3 поздравяваме Христо Янев и отбора му", добави спецът.